Arrangementen

Stel je eigen arrangement samen:

Wat kun je bij ons (in de buurt) nog meer doen?

Wij kunnen een schuit met kapitein regelen waar u met uw gezelschap heerlijk op kunt vertoeven. Leuk voor een rondvaart over de Kagerplassen (zie fotoboek) of naar Leiden. Wanneer u een grote groep heeft, kunnen we meerdere boten inzetten. Met de Leidse Rederij  (www.Leidserederij.nl) of met Rondvaart Leiden (www.rondvaartLeiden.nl) kunt u uw dagje uit uitbreiden met bijvoorbeeld een stadswandeling met Rembrandt de verhalenverteller, een cursus Leids dialect of een wijnproeverij aan board. Ook kan er catering of een barbeque op een boot geregeld worden. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat mogelijk is. Terug naar onze boerderij kunt u per boot, maar ook het station Sassenheim is op 200 meter van onze boerderij. Rondvaart Leiden heeft ook overdekte boten.

Ook is het mogelijk om zelf een workshop bij ons in de stal te organiseren ter aanvulling van het boerengolf!

Solex huren? Kijk op Havefunevents.nl

Dinersuggesties:

Varend te bereiken of via de pont van Kaag eiland. Pal aan het water van de Kagerplassen op een van de mooiste plekken van Kaageiland. Met een aanlegsteiger aan de deur en een pont om de hoek, is het voor elke watersporter, fietser of wandelaar goed toeven bij Benjamin. Adres: Beatrixlaan 42, 2159 LJ De Kaag.
Het Pleintje (0713013191) bezorgt patatjes, snacks of broodjes (bijvoorbeeld na kinderpartijtje) op locatie na uw telefoontje. Aangeraden wordt één dag van tevoren even contact met hen op te nemen.

Aansluitend uit eten of barbecue in stijl?
(vijf minuten met de auto). In overleg met de kok is ook een barbecue mogelijk.
Kijk op bravehendrik.nl
Het Stationskoffiehuis in Warmond is ook zeker een aanrader om uit eten te gaan. 0713012252.
stationskoffiehuis.com
Een allerschattigst gelegenheid voor een lekker hapje of drankje in de Dorpsstraat te Warmond. Zie www.SugarorSpice.nl
Op Eigen Wijze. Een gezellig en knus restaurantje centraal gelegen in het dorp Sassenheim, 5 minuten met de auto. tel: 0252 865 411. www.opeigenwijze.info

Op de kaag:

Na het boerengolf een bootje huren?
holstnautic.nl
Sloepverhuur ook zonder kapitein.
Voor info olympia-charters
071 3010043
zeilboot huren? Botenverhuur Jachtwerf Möllers
Huigsloterdijk 412
2158 LS Buitenkaag
0252-544494

dekaag.nl of nattelatten.nl

Bij ons in de buurt:

Wij wonen op 15 minuten van de duinen. Een combinatie voor een dagje uit kan bijvoorbeeld boerengolf zijn en steppen door de duinen. Voor info: stayokay.com
Noordwijk 0252 372920.

Rent-a-bikevandam.nl brengt op locatie fietsen of tandems. In de ochtend met de tandem erop uit en in de middag een lekkere pot boerengolf?
Bezoek Leiden voor een hofjeswandeling of museumbezoek. Of combineer boerengolf met een bezoek aan het Corpus (reis door de inwendige mens, hier op steenworp afstand). Ook kun je denken aan Naturalis of andere musea in Leiden. Zie puzzle-Leiden.nl 
Combineer boerengolf in de middag met een etentje en hierna naar de musical “Soldaat van Oranje” op vliegveld Valkenburg (ongeveer 10 minuten met de auto).
Soldaatvanoranje.nl
Een wandeling door historisch Warmond of de 4-pontjes route. Voor info VVV-Warmond. 071-3010631

Dit zijn enige tips, wij staan altijd voor uw wensen en suggesties open.