Contact

Door de komst van station Sassenheim op 200 meter van onze boerderij, zijn wij met de auto alleen nog bereikbaar via de Wasbeeklaan. Aan het begin van de Wasbeeklaan staan borden “bestemmingsverkeer’. U mag hier dus in als u naar ons toe komt.

Routebeschrijving:

  • Van Amsterdam A44: afslag 4. Over de A44 heen. Na 150 meter links de Wasbeeklaan op bij de Driesprong. Na 800 meter rechts bij de T-splitsing. Onze boerderij is links in de hoek.
  • Vanuit Den Haag A44: afslag 4. Dan rechts af. Na 150 meter links bij de Driesprong. Na 800 meter rechts bij de T-splitsing. Onze boerderij is links in de hoek.
  • Vanuit Leiden: door Warmond heen, alsmaar rechtdoor. Aan de voet van het A44-viaduct ga je rechts af. Dit is de Wasbeeklaan. Het is bestemmingsverkeer, u mag 800 meter doorrijden. Aan het einde, bij het schrikhek, rechts af ons laantje op. De boederij is links in de hoek, nr. 31.

PARKEREN BUS

  • Een bus kan niet tot onze boerderij komen. Parkeren kan op de parkeerplaats van Station Sassenheim. Het is dan nog 200 meter lopen naar onze boerderij. Probeer niet de Wasbeeklaan op te rijden met een touringcar, dit geeft onnodig overlast.
  • U kunt ons ook met de boot bereiken via de Kagerplassen: Vanaf de Ringvaart of de Leede richting Norremeer de Zandsloot in. Volg de Ringsloot van de Hemmeerpolder (richt je op de watertoren van Sassenheim en onze hooibergpalen. Je vaart een half rondje om de Hemmeerpolder heen. Je vaart de haven voorbij, langs de vuilwateropvang en bij het pontje de sloot in. Hier kun je aanleggen en via de haven naar de start van de boerengolf lopen.